Pilih Bahasa

Zarraz Never Give Up Hair Care

1 comments


Penyelesaian Kepada Masalah Rambut Anda?
Salam kecantikan buat anda semua pembaca setia blog ini. Sebelum ini, Zarraz Paramedical terkenal dengan produk skin care yang amat berkesan dan tanpa sebarang bahan kimia serta disukai ramai.

But now!!!.... Satu lagi produk TERBAIK dari Zarraz Paramedical  yang dipanggil  “NEVER GIVE UP HAIR CARE” yang boleh diterjemahkan sebagai  ‘jangan sekali  putus asa dengan masalah rambut’ anda. Seperti produk skin care, Never Give Up Hair Care juga berasaskan dari tumbuhan tanpa sebarang bahan kimia mahupun bahan terlarang.
Never Give Up Hair Care mampu membantu anda dalam menyelesaikan masalah rambut gugur, rambut semakin sikit sehingga kelihatan botak (nampak kulit kepala), rambut berkelemumur, rambut beruban diusia muda, rambut kering, bercabang, berbuah serta kulit kepala terasa gatal-gatal.Antara Masalah Rambut Yang Sering Dihadapi.

Dengan penggunaan Never Give Up Hair Care, In Sha Allah semua masalah anda dapat diatasi dan dirawat tanpa perlu risau kesan sampingan kepada kulit kepala anda.

Terdapat 3 produk Never Give Up Hair Care iaitu NEVER GIVE UP “SHAMPOO” , NEVER GIVE UP “HAIR MASK”  dan NEVER GIVE UP “HAIR SERUM”.

Jom kita lihat apakah fungsi , cara penggunan dan bahan yang digunakan dalam setaip satu produk rambut Zarraz Paramedical ini.NEVER GIVE UP “SHAMPOO”

FUNGSI
 Merupakan langkah pertama bagi penggunaan rawatan “hair loss”
 Bukan sekadar shampoo biasa. Ia merupakan alternative perubatan yang mengandungi konsentrasi asid amino yang tinggi dalam memperbaiki otot rambut, menyelesaikan masalah kelemumur, rambut yang mudah gugur dan lain-lain lagi. Shampoo ini dapat memberikan sel-sel rambut bernafas dengan sempurna di mana menjadikan sel anak-anak rambut aktif tumbuh semula serta rambut menjadi lebih lembut, beralun dan lebat.
CARA PENGGUNAAN
 Basahkan rambut dan ratakan shampoo sepenuhnya pada kulit kepala serta struktur rambut. Gosok dan urut perlahan-lahan selama 3-5 minit bagi penyerapan vitamin dan protein asid amino ke dalam rambut.
Bilas dan disusuli dengan pemakaian Never Give Up Hair Care (HAIR MASK)

BAHAN UTAMA

 1. Glycerin
 2. Hydrolsed Soy Protein
 3. Rosemary Extract
 4. Valine 
 5. Threonine
 6. Glutamic Acid
 7. Glycoproteins 

Bagi masalah rambut gugur, boleh gunakan shampoo ini satu kali sehari, sehingga nampak perubahan. Setelah nampak perubahannya, bolehlah gunakan seminggu 3 atau 4 kali.
NEVER GIVE UP “HAIR MASK”

FUNGSI
Merupakan langkah ke-2 sebagai agen pelembut  yang diformulakan dalam bentuk masker bagi mendapatkan kesan kebaikan maximum untuk si pemakai.
Untuk kesan yang terbaik, setiap kali menggunakan HAIR SHAMPOO ZARRAZ, anda amat digalakkan memakai  HAIR MASK ini.
Selain bagi rawatan rambut gugur, ia sangat bagus digunakan bagi mengatasi masalah kulit kepala yang gatal, kelemumur dan yang sering menghadapi masalah pening kepala atau migraine kerana masker ini amat sejuk dan  ia dapat melegakan urat saraf kepala anda.
Ia dapat membantu memperbaiki struktur rambut yang rosak akibat daripada kerosakan kimia seperti mewarnakan rambut, mengerinting (permed), meluruskan rambut (rebonding) agar rambut sihat semulajadi iaitu lebih lembut dan bersinar serta memudahkan rambut untuk di sikat.
CARA PENGGUNAAN
Dalam keadaan rambut yang lembap, sapukan krim masker ini pada kulit kepala sehingga ke hujung rambut (melengkapi keseluruhan rambut). Lebihkan krim masker di tempat yang menghadapi masalah rambut. Urut perlahan-lahan selama 3-5 minit agar penyerapan pada rambut berlaku. Lalu di bilas.
Digalakkan untuk melumurkan rambut anda dengan buah limau purut bagi mendapatkan kesan bau yang melegakan dan menenangkan.
Atau jika anda mempunyai masa, selepas menyapu krim rambut itu, anda boleh membalut rambut menggunakan tuala panas dan biarkan selama 20 minit. Ini bagi rawatan di salon rambut.
Cuci atau bilas sebersih-bersihnya dengan air biasa @ sejuk bagi mendapatkan akar rambut yang kuat.
Keringkan rambut anda menjadi sedikit lembap dan disusuli pemakaian Never Give Up Serum.
BAHAN UTAMA
 Glycoproteins
Glutamic Acid
Valine
Threonine
Menthol
Hydrolsed Soy Protein
Stearly Alcohol
Cetyl Alcohol
 
NOTA PENTING – Alcohol yang dimaksudkan bukanlah seperti alcohol yang lain. Ia ditemui di dalam sayuran semulajadi sebagai “ emulsifying “ agar rambut tidak kehilangan air. (Water-base lubricant). Bukan akan mengasari rambut tetapi fungsinya adalah merawat rambut daripada sakit dan luka punca masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala. Ia dapat mengelakkan rambut daripada merekah dan bercabang.
Produk Zarraz Paramedical selamat digunakan.

NEVER GIVE UP “HAIR SERUM”FUNGSI
Dengan kajian formula , terhasillah serum rambut Zarraz ini. Serum rambut yang penuh dengan khasiat ini dapat membantu merawat dari akar umbi rambut sehingga ke hujung rambut. Menguatkan struktur rambut, memberi nutrisi agar anak-anak rambut (sel baru) aktif akan tumbuh semula dengan 5 kali ganda . Ia amat bagus bagi membantu rambut rapuh.

CARA PENGGUNAAN
Dalam keadaan rambut yang lembap atau kering,  Sapukan serum rambut ini pada keseluruhan kulit kepala yang bermasalah  yang sering mengalami rambut yang patah,kegatalan atau rambut yang " kurang ".
Digalakkan sapu juga pada hujung rambut bagi membaiki rambut yang berpecah atau bercabang.
Bagi kaum wanita yang bertudung, sekiranya rambut anda lembap, selepas menyapu serum ini, haruslah dikeringkan rambut dahulu sebelum memakai tudung.
Boleh dijadikan minyak rambut . Lebih-lebih lagi bagi  kaum lelaki. Pasti anda akan merasai kelembutan dan perbezaan selepas memakainya. Pakailah sekerap yang mungkin ( 1 hari 3 kali  ) bagi anda yang menghadapi masalah rambut gugur. Jika untuk “MAINTAINING " atau hanya untuk lebih menguatkan rambut serta mengekalkan rambut yang sedia sihat , anda boleh memakai 1 hari 1 kali  sudah cukup memadai.

 BAHAN UTAMA


 1. Glycoprotein
 2. Glutamic Acid
 3. Valine
 4. Threonine
 5. Hydrolsed Soy Protein
 6. Gingko Biloba Extract
 7. Vitamin B5 (Panthenol)
 8. Vitamin E
 9. Rosemary Extract
 10. Lemon


Hanya dengan 3 langkah mudah masalah rambut anda dapat diastasi dan dirawat dengan produk yang TERBAIK dari kami.

Apa tunggu lagi bertindak sekarang untuk mengelakkan masalah semakin meruncing. Sekiranya anda TIDAK BERTINDAK SEKARANG!! Mungkin ini akibatnya….

Kepala semakin hari semakin BOTAK!! Bila da BOTAK LICIN dan KEPALA BERKILAT, semakin sukar dan mengambil masa untuk merawat…..

Anda akan BERTAMBAH RUNSING!!  KEYAKINAN DIRI semakin HILANG!!
Asyik fikir masalah rambut boleh menyebabkan prestasi kerja atau pelajaran jatuh merudum!!

FIKIRKAN dan BERTINDAK PANTAS supaya dapat mengembalikan KEYAKINAN DIRI ANDA dan MAHKOTA RAMBUT ANDA…


1 comment:

 1. Perfect Touch Foundation

  Memperkenalkan " PERFECT TOUCH FOUNDATION " by Zarraz Paramedical.

  Dikenali sebagai " wonderful beautiful cream ". Tanpa perlu rawatan laser, pengelupasan , atau apa sahaja rawatan kecantikan yang menyakitkan untuk mendapatkan kulit yang cantik
  Foundation treatment yang di formulasi khas dimana akan memberi khasiat dan nutrisi kepada kulit . Didatangi dengan 2 warna. Iaitu : Natural ( kulit cerah ) Light beige ( kulit gelap )
  20ml. Rm60 retail price. Agent price seperti biasa diskaun 30 %. Iaitu RM42.

  Boleh bertahan selama 3 - 4 bulan untuk 1 botol. Kerana hanya perlu pakai sedikit sahaja.
  Untuk mengatasi masalah seperti : - pigmentasi - freckles - oils seeds di bawah mata. - parut kesan jerawat@ luka - kedutan wajah( fine lines & wrinkles ) - kulit tidak sekata & kulit yang kasar. - eczema yang telah kering - gelap bawah mata.

  WARNING : foundation ini tidak boleh digunakan buat sementara bagi kulit yang berjerawat bengkak & bernanah serta bagi kulit yang terlalu kemerahan sensitif. Perlu rawat menggunakan skin care zarraz terlebih dahulu. Sehingga kan jerawat mula kecut dan kering dan kemerahan kurang, barulah boleh digunakan. Beri dahulu c.c.milk & sunprotection SPF 50 dahulu. Kerana tidak mahu iritasi kulit berlaku. Rawat dahulu dengan skin care zarraz.

  Keistimewaan nya :
  sebagai make up base. ( pasti tidak perlu risau memakai make up walaupun lama )
  mempunyai sun protection factor ( spf 25 ) whitening , firming & lightening effect.
  Blemish balm cream ( B.B cream )

  BAHAN Foundation :
  Grapefruit ( bahan utama ) Billberry ( bahan utama ) Elastin Kayu manis ( cinnamon ) jojoba oil + olive oil white lily + freesia + frangipani plumeria rubra ( kemboja )

  KHASIAT UNTUK WAJAH Grapefruit extract : - memberi tekstur kulit yang lebih baik. ( licin dan lembut ) - mempunyai kandungan air yang tinggi bagi menyerap ke dalam kulit agar menjaga tahap kelembapan kulit. - dapat menghasilkan kolagen. Oleh itu, akan membuatkan kulit lebih ' gebu ' , mengurangkan kedutan dan garis halus. - khasiat VITAMIN C . Ia membantu untuk mengurangkan jeragat.

  BILLBERRY - dapat memberi cukup oksigen kepada kulit. Oleh itu dapat membantu kulit menerima penyerapan nutrisi yang lain. - menjadikan sel kulit kuat. - kaya dengan vitamin B , C , E mempunyai nutrisi iaitu " quercetin , flavonoids & anthoxyanins " bagi awet muda , lindungi kulit dari radikal bebas. Anti- oxidant yang tinggi.

  CARA GUNA : - untuk mendapatkan hasil yang baik, pemakaian sunprotection SPF 50 harus digunakan dahulu sebelum memakai foundation. Kerana anda akan lihat kulit menjadi lebih ' glowing '. Ia HALAL. Namun tidak boleh dibawa solat kerana ia kalis air. Harus di cuci wajah terlebih dahulu dengan calming cleansing milk sebelum mengambil wuduk.

  ...' this is wonderful PERFECT TOUCH FOUNDATION liquid cream that you will really enjoy using. . It just make your skin " feel good ".

  ReplyDelete